Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز -بانک مرکزی از عملکرد چشمگیر بانک کشاورزی در طرح پرداخت ضربتی تسهیلات قرض الحسنه ازدواج قدردانی کرد .

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز،  آیین تجلیل از دست اندرکاران طرح پرداخت ضربتی تسهیلات قرض الحسنه ازدواج روزدوشنبه هشتم آبان در سالن اجتماعات بانک مرکزی برگزار شد و طی آن دکتر ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی لوح سپاس از عملکرد بانک کشاورزی را به دکتر مرتضی شهیدزاده رئیس هیات مدیره و مدیرعامل این بانک اهدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش، در این مراسم میرمحمد صادقی مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی گزارشی از چگونگی اجرای طرح پشتیبان پیوندها ارائه داد و اظهار داشت : در اجرای دستورالعمل بانک مرکزی از ابتدای مرداد سال جاری و طی دوماه نزدیک به ۵۲۰ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه یکصد میلیون ریالی ازدواج به واجدان شرایط پرداخت شد و تعداد متقاضیان در صف انتظار این تسهیلات به یکصد و سی هزار نفر کاهش یافت .

 وی افزود: خوشبختانه شبکه بانکی علیرغم محدودیت منابع، همکاری بسیار مطلوبی در موضوع افزایش سقف تسهیلات ازدواج به یکصد میلیون ریال انجام داد و امیدواریم دریافت کنندگان این تسهیلات، توجه بیشتری در پرداخت به موقع اقساط داشته باشند.

   در ادامه این مراسم، مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان طی سخنانی ضمن قدردانی از مشارکت موثر بانک های عامل در اجرای طرح ضربتی تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و تسهیل شرایط تشکیل خانواده برای جوانان گفت : مبلغ تسهیلات اعطایی ازدواج در سال پایانی عملکرد دولت یازدهم بیش از ۳۵۰ درصد نسبت به سال آغاز فعالیت آن ، افزایش داشته است . وی همچنین با اشاره به برنامه های وزارت ورزش و جوانان در دولت دوازدهم برای کاهش مشکلات و افزایش نشاط و امید در میان جوانان گفت : یکی از اقدامات انجام گرفته در این باره، راه اندازی دفاتر مشاوره ازدواج در استان های مختلف کشور است که امیدواریم به تحکیم بنیان خانواده و کاهش آمار طلاق در کشور منجر شود.



 این گزارش می افزاید: دکتر ولی الله سیف رییس کل بانک مرکزی ضمن تشکر از عملکرد بانک های عامل در طرح ضربتی پرداخت تسهیلات ازدواج و پرداخت بیش از ۸۸۵ هزار فقره تسهیلات ازدواج از ابتدای سال ۹۶ ، یادآور شد : سنت زیبای قرض الحسنه یکی از مهمترین  برکات اجرای قانون بانکداری بدون ربا است که امیدواریم استمرار این سنت حسنه ، آثار مثبت بیشتری برای گشودن گره از مشکلات زندگی مردم داشته باشد .

سیف در ادامه با تاکید بر لزوم مشارکت مردم در افزایش منابع قرض الحسنه ، به اقدامات کنترلی بانک مرکزی برای تفکیک کامل منابع قرض الحسنه از سایر منابع بانک ها اشاره کرد و افزود : اکنون  اطمینان بسیار بیشتری نسبت به تخصیص بهینه منابع قرض الحسنه بانک ها به منظور رفع مشکلات مردم ایجاد شده است .

در پایان این مراسم لوح سپاس از عملکرد بانک های عامل در طرح پرداخت ضربتی تسهیلات قرض الحسنه ازدواج توسط وزیر ورزش و جوانان و رییس کل بانک مرکزی  به مدیران عامل این بانک ها اهدا شد.

شایان ذکر است بانک کشاورزی در اجرای دستورالعمل بانک مرکزی و طرح پشتیبان پیوندها، از ابتدای مرداد تا پایان مهر سال جاری 6636 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به 64000 نفر از واجدان شرایط پرداخت کرد. این بانک همچنین به نمایندگی از شبکه بانکی کشور، مسئولیت طراحی و اجرای کمپین های تبلیغاتی این طرح با عنوان «پشتیبان پیوندها» و «فرجام شیرین» را برعهده داشت.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۴۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲/ کنترل نقدینگی اهرم مهار تورم است

مدیر کل اقتصادی بانک مرکزی با اشاره به رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲ گفت: این رشد بیانگر تسهیلات‌دهی قابل قبول بانک‌ها در شرایط کنترل رشد نقدینگی است و بهبود کیفیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها برای حمایت از تولید و تامین مالی بخش واقعی اقتصاد برنامه اصلی بانک مرکزی در سال جاری است.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، جعفر مهدی‌زاده - مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی-  در خصوص برنامه‌های تامین مالی در سال جاری گفت: با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط مانند وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی و دیگر دستگاه‌ها، یک سری «اولویت‌های تسهیلات‌دهی» و «بسته‌های تامین مالی» پیش بینی شده که هم اکنون در دولت در حال بررسی بوده و به زودی تصویب و ابلاغ می‌شود.  

وی با بیان اینکه  این اولویت بندی می‌تواند نقشه راه شبکه بانکی برای سال جاری باشد، خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته بحث «تسهیلات زیرخط بانک‌ها» پیگیری شده و اوراق گام، اعتبار اسنادی داخلی ریالی مولفه‌هایی بودند که به نوعی جبران‌کننده محدودیت‌هایی هستند که در بالای ترازنامه بانک‌ها داشتیم و تامین مالی واحدهای تولیدی را تسهیل می‌کنند.

کنترل نقدینگی یک اهرم مهار تورم است

مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی با بیان اینکه همواره این دغدغه برای فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان وجود داشته که کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها و کنترل اعتبارات بانکی، گاهی اوقات می‌تواند آثار منفی بر رشد داشته باشد، گفت: تلاش بانک مرکزی بر این است که در سال جاری کیفیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها بهبود یابد.

وی افزود: کنترل نقدینگی یکی از متغیرها و سیاست‌های مهم در کنترل فشارهای تورمی است که در قوانین بالادستی مانند برنامه‌های توسعه، اهدافی برای رشد پایین نقدینگی پیش بینی شده و برهمین اساس مسئله کنترل نقدینگی همواره در دستور کار بانک مرکزی بوده است و این شاخص متغیر مهمی در ارزیابی عملکرد بانک مرکزی در طول سال گذشته به شمار می‌آید.

در سال‌های گذشته رشد نقدینگی بالا بود

مهدی‌زاده در ادامه اظهار کرد: اقتصاد کشور در سال‌های قبل از سال ۱۴۰۰ رشدهای نقدینگی بالایی را به دلیل ناترازی‌های مختلف در حوزه‌های گوناگون، تجربه کرد. به عنوان مثال در سال ۱۳۹۹ رشد نقدینگی ۴۰.۶ درصد بود  که این رقم در سال ۱۴۰۰ به ۳۹ درصد رسید و به دنبال تجدید نظر بانک مرکزی در رویه‌های جاری برای  کنترل رشد نقدینگی، رویه‌ای با عنوان «کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها» در دستور کار خود قرار داد.

وی با بیان اینکه این رویه در سال ۱۴۰۰ هم پیگیری شده بود، تصریح کرد: با توجه به ضرورت اصلاح برخی کاستی‌ها، فرایند اجرای این سیاست در سال ۱۴۰۰ با کندی مواجه بود و عملا از سال ۱۴۰۱ این امر با جدیت بیشتری در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفت.

این مقام مسئول افزود: در سال ۱۴۰۱ بانک مرکزی، هدف رشد نقدینگی به میزان ۳۰ درصد را لحاظ کرده بود و با مجموعه اقدام‌هایی که در جهت این هدفگذاری صورت گرفت، رشد نقدینگی به ۳۱.۱ درصد رسید که تقریبا حاکی از عملکرد مناسب و توفیق نسبی بانک مرکزی در زمینه کنترل رشد نقدینگی است.  

رشد نقدینگی در پایان ۱۴۰۲ به ۲۴ درصد رسید

مهدی‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: این رویکرد در سال ۱۴۰۲ با شدت و تاکید بیشتری پیگیری شد. در این سال هدفگذاری برای رشد نقدینگی ۲۵ درصد بود که  این رقم در پایان سال ۱۴۰۲ به ۲۴.۳ درصد رسید که از عدد تعیین شده نیز کمتر بود. در این شرایط می‌توان امیدوار بود که در سال جاری و همچنین در سال‌های آینده با «کنترل رشد نقدینگی» فشار تورم مهار و نرخ تورم کاهش پیدا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • پارسال بانک ها چه مقدار تسهیلات دادند
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲/ کنترل نقدینگی اهرم مهار تورم است
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»